Brf Skytten
Duvbo


Alla inlägg

Fasadtvätt

Publicerat: maj 7, 2024

Under vecka 20 kommer det att pågå fasadtvätt på alla våra hus under några dagar. Det är endast norrsidorna som tvättas. Ingen åtgärd behövs från er sida men håll gärna fönster stängda under arbetet på just ert hus.

Årsmöte

Publicerat: maj 7, 2024

Den 21 maj 2024 är det dags för årets årsmöte. Vi träffas kl.19.00 i föreningslokalen i Solvallavägen 48.

Välkomna!

Vårstädning

Publicerat: april 3, 2024

Glöm inte bort vår gemensamma vårstädning den 20 april med start kl.09.00! Vi ska då sopa bort massa grus, kratta löv, ta fram alla utemöbler och olja in sophusen.

Alla är viktiga! Ju fler vi blir desto lättare och roligare blir det. Vi grillar korv tillsammans efter utfört arbete. Välkomna!

Nya stadgar

Publicerat: mars 6, 2024

Styrelsen håller på med att utarbeta nya stadgar. Förslaget kommer om ett tag publiceras här på hemsidan där ni kan läsa inför beslut på årsmötet den 22 maj 2024. Kommer även att bifogas årsredovisningen som delas ut till samtliga bostadsrättshavare.

Brandvarnare

Publicerat: februari 7, 2024

Nu är det tid att kontrollera batteriet i era brandvarnare igen! Det är medlemmens ansvar att ha en fungerande brandvarnare.

OVK

Publicerat: februari 7, 2024

Vid senaste OVK’n (Obligatorisk ventilationsKontroll) har en del fått anmärkningar som ska åtgärdas. Har ni funderingar kring åtgärderna så kontakta i första hand fastighetsskötaren, dagtid, på 070 510 74 35. Det finns även 2 filmer på hemsidan som kan underlätta era åtgärder.

Brandfarliga vätskor?

Publicerat: januari 10, 2024

Du vet väl att det inte är tillåtet att förvara brandfarliga vätskor i ditt källarförråd?

Ladda elcykelbatteri hemma?

Publicerat: januari 10, 2024

Om du laddar batteriet till din elcykel hemma så rekommenderar styrelsen att du har en brandsläckare i närheten som en säkerhet!

Uttag ut inre fond

Publicerat: november 13, 2023

För att söka uttag ur sin inre fond behöver man ta reda på hur mycket pengar som finns i sin egen inre fond. Du behöver då ringa till vår ekonomiska förvaltare, Fastum, och ta reda på hur mycket just du har kvar. Ring 90 220 under dagtid. Endast material som stannar kvar i lägenheten är berättigade uttag ur fonden. Det går även bra att maila Fastum så minskar risken att du hamnar i en telefonkö.

Teliakund?

Publicerat: november 6, 2023

För er som har Telia som leverantör av internet så kommer man nu att flytta över er till en ny gemensam kommunikationsplattform. Detta kan innebära ett kort avbrott (10-30 min) den 20 november någon gång mellan 06.30-15.00. Får ni inte igång er tjänst efter avbrottet så prova att starta om er tekniska utrustning. Kvarstår problemen så kontakta Telias kundtjänst på 020-20 20 70 eller gå in och felsök på www.telia.se/fixa.

Höststädning

Publicerat: november 1, 2023

Den 18 november är det åter igen dags för föreningens höststädning. Vi samlas kl.09.00 vid skorstenen för att fördela arbetet. Planen är att vi ska kratta och ta upp så mycket löv vi kan, ta in utemöbler och klippa ner havtornen utanför hus 3, nere vid stora mittentrappan. Efter arbetet träffas vi och grillar korv tillsammans vid hus 8. Välkomna!!

Ramp vid hus 6

Publicerat: oktober 4, 2023

Nu äntligen är rampen ner till hus 6, Solvallavägen 41, klar! Återstår endast lite jobb på sidorna med stenar och räcken. Gruset och maskinerna kommer att tas bort inom någon vecka.

OVK

Publicerat: oktober 4, 2023

Obligatorisk Ventilations Kontroll har beställts av föreningen och kommer att utföras av företaget Reventor. Ni har alla fått informationsblad i er brevlåda. Vår fastighetsskötare Lars kommer också att vara med under kontrollerna.

Målning

Publicerat: september 6, 2023

Ni kanske har sett det redan men nu pågår det målning av våra husgrunder. Ett hus är redan klart och snart påbörjas nästa!

Rampen till Solvallavägen 41

Publicerat: augusti 9, 2023

Ny entreprenör anlitad för färdigställande av rampen från vändplan till huset.

Årsstämma 25/5-2023 , kl 19.00

Publicerat: maj 10, 2023

Styrelsen önskar er hjärtligt välkomna till årsstämman för vår bostadsrättsförening på torsdagen den 25:e maj. Stämman kommer att hållas i föreningslokalen på Solvallavägen 48. Kaffe och fikabröd kommer att finnas. Väl mött!!

Välkomna till vår gemensamma vårstädning

Publicerat: april 4, 2023

22 april med start kl.09.00. Vi ska gemensamt göra fint på vår mark, ta fram bord och bänkar samt grilla tillsammans efter utfört arbete. Hoppas att vi ses!

Ny grovtvättmaskin

Publicerat: mars 15, 2023

Nu är den nya grovtvättmaskinen installerad i hus 6, Solvallavägen 41. Där kan man tvätta sina mattor, kuddar, filtar mm.

Välkomna!

Asfaltering på området

Publicerat: mars 1, 2023

Asfaltering av ramp vid Solvallavägen 41 planeras när tjälen har gått ur marken.

Ny trappa Solvallavägen 41A

Publicerat: mars 1, 2023

Arbetet är nu klart och trappan är säker att gå i! Styrelsen är mycket nöjda med trappans nya utseende – hoppas att ni håller med!

Uthyrning i 2-a hand

Publicerat: februari 13, 2018

Styrelsen i Brf Skytten i Duvbo har beslutat att från och med 2018-03-01 kommer lägenhetsinnehavare som hyr ut sin bostad i 2-a hand att debiteras 1,500 kr i avgift.

Gräsklippning och målning

Publicerat: maj 8, 2017

Brf Skytten söker ungdomar som är intresserade av att klippa föreningens gräsmattor samt oljning/målning av diverse ytor på föreningens område. Lämplig ålder från 15 år och uppåt. De får betalt per timme.

Föräldrarna till ungdomarna är ansvariga för att de jobb som man kommit överens om, blir utförda. Kamrater till ungdomarna som inte bor i föreningen kan tyvärr inte delta.

Kontakta föreningen genom lapp i styrelsens brevlåda Solvallavägen 48 eller e-post till skytten.duvbo@gmail.com

Samlingslokalen

Publicerat: februari 3, 2017

På förekommen anledning vill vi informera om att, Vår samlingslokal endast får användas till lugna tillställningar, såsom barnkalas och liknande. Den som lånar lokalen är ansvarig för att lokalen stängs absolut senast 22.00 och att man inte använder lokalen som en festlokal där det serveras alkoholhaltiga drycker! Man får inte heller röka utanför nergången till lokalen! Eftersom man då stör de som bor i anslutning till lokalen.

Hälsningar Brf Skyttens styrelse

Du som vill hjälpa till med trädgården.

Publicerat: juni 15, 2016

Det vore trevligt om ni som kan tänka er att hjälpa till med lite trädgårdsarbete på Brf Skyttens område hör av er, ni kan tex rensa ogräs, plantera, klippa buskar etc. Kanske har ni idéer om vad vi kan göra för att förbättra utemiljön.

Välkomna att höra av er!

Styrelsen

OBS! I alla hus ska finnas korgar med trädgårdsredskap om du vill fixa nått i trädgården. (Korgarna står i de gamla soprummen.) Använd samma nyckel som till tvättstugan.

Fågelmatning

Publicerat: juni 2, 2015

Fågelmatning och utfodring av andra djurslag via lägenhetsfönster, eller med någon annan metod är varken önskvärt eller tillåtet i Brf Skytten då detta drar till sig råttor och andra skadedjur. Matrester kastas lämpligast i hushållskomposten, ej ut genom fönstret.

Styrelsen

Fastighetskötare

Publicerat: juni 1, 2015

Lars Lagerbäck är anställd i föreningen Måndag, Tisdag, Onsdag 08:00-17:00 och har telefontid Måndag, Tisdag, Onsdag 8:00-12:00. Vi i styrelsen ser gärna att alla respekterar telefontiden för att ge Lars arbetsro.

Akuta ärenden med fara för hälsa eller egendom kan självklart meddelas även utanför arbetstid/telefontid.

Facebook

Publicerat: december 10, 2014

Vi har nu en facebookgrupp för alla intresserade:

Facebookgrupp

Styrelsemöten

Publicerat: mars 19, 2014

Kl 18.30 den första onsdagen varje månad.